Iivari

Hei Juvelaiset!

Kiitoksena hyvästä valmennuksesta joukkue hankki Antille ja Villelle lahjakortit Ravintola Pannuun. Tässä vielä Eevan ja Terhin laatimat kuvaukset valmentajista.

VILLE on joukkueelle omistautunut valmentaja ja alansa huippu tarkkana tilastonikkarina. Ville huolehtii kaikista pojista kuin omistaan. Kannustaa aktiivisesti ja joskus todella aktiivisesti. Toverillinen kilpailuhenki saa vallan, kun vastustajana on tuttuakin tutumpi "sininen valkoinen, sinivalkoinen"....

ANTTI on rauhallinen valmentaja, jonka saa kiihtymään vain todella jännä peli tai tottelemattomat/huonosti käyttäytyvät pojat. Antin neuvot ovat arvokkaita ja niitä kuunnellaan tarkasti. Antti omistautuu joukkueelle sataprosenttisesti ja ajattelee ensin joukkuetta ja sitten vasta itseään.

T. Jaana

Ps. Juven raha-asiat alkavat olla valmiit. Meille jää todennäköisesti hieman rahaa vielä vessapaperiverojen jälkeen. Nämä rahat palautetaan käyttämättöminä kuukausimaksuina pelaajille. Palaan asiaan todennäköisesti ensi viikolla.

Kiitoksia :)

Eelis

Kiitos :)

(poistettu pelaaja)

Hei! Aleksi vaihtaa toiseen joukkueeseen. Kiitos kaikille menneistä vuosista!

Ville

Tässä ohjeet mustan joukkueen Nimenhuuto-sivustolle liittymistä varten. Klikkaa ao. linkkiä ja seuraa ohjeita.

Lisää pelaajan nimi ja oma sähköpostiosoite ja lähetä vahvistusviesti itsellesi.
Viestin saatuasi pystyt kirjautumaan pelaajan nimellä ja sivuston antamalla salasanalla.
Voit lisätä muitakin sähköpostiosoitteita, ja vaihtaa asetuksia.
Lisää myös oma puhelinnumero joukkueen tekstiviestejä varten, ja vahvista se lähettämällä vahvistusviesti ja kirjoittamalla vastaanotettu vahvistuskoodi sille varattuun kenttään.
Ilmeisesti pelaajaa kohti voi olla vain yksi puhelinnumero. Numero ei näy ulkopuolisille.

Joukkueen viestintä tapahtuu pääasiassa Nimenhuudon kautta. Kaikki tapahtumat löytyvät sieltä, kaikkiin tapahtumiin pitää myös ilmoittautua etukäteen. Poissaolon syytä ei tarvitse kertoa Nimenhuudossa. Kaikkiin tapahtumiin voi ilmoittautua ellei tapahtuman tiedoissa ole erikseen listattu pelaajia, joita se koskee. Varsinkin pelien ja turnausten osalta tapahtuma on usein aluksi avoin, mutta pelaava joukkue rajataan tarkemmin lähempänä. Jos tietää etukäteen olevansa estynyt jostakin pelistä tai turnauksesta, on hyvä merkata itsensä etukäteen 'out', niin osataan ottaa se huomioon pelivuoroja jaettaessa.

Huomaa että viestiä ei ole pakko lähettää sähköpostina, jos se ei ole kiireellinen.

-Ville

Niklas, profiilikuva
Niklas

Mites punasen sivusto?

Ville

Eiköhän sieltä kutsua pukkaa pian. Yhteystiedot on toimitettu Pietarilalle. Pidimme sunnuntaina palaverin mustien ja punaisten ensi kauden kuvoista valmentajien ja jojo-ehdokkaiden kanssa, Kauden suunnittelu on hyvässä vauhdissa.

Ville

Löytyykö keltään video- tai kuvamatskua Juventuksen alkuajoilta, jota voitaisiin näyttää päättäjäisissä?

Päättäjäisten jälkeen pidetään taukoa syyloman loppuun asti, tauon aikana on tosin muutama erikoistapahtuma.
- 12.10. on YJ-harkat, joihin on nimetty 7 pelaajaa. Saa toki pitää lomaakin, mutta ilmoitus ajoissa jos ei osallistu. YJ-toimintaan on tullut ORPa mukaan, joten Tervareiden pelaajakiintiö on pienempi kuin aiemmin.
- 16.10. klo 16-17 MV harkat Arina-areenalla (Roni)
- 19.10. seuran päättäjäiset Tervareiden Futsal-matsin ytehydessä

2.11. järjestetään piirin taitokisat. Kaikki kulta- tai hopeamerkin suorittaneet pääsevät 19.12. pidettävälle SPL10-leirille Tauon aikana pyritään järjestämään halukkaille mahdollisuus harjoitella taitoratoja itsekseen.

Otso

Mikä on huomisen pukeutumiskoodi? Asu vapaa vai tervariväriä?

Ville

Laitetaan peli- tai harkkapaita päälle

Antti, profiilikuva
Antti

Kokoontuminen klo 17:00. Pojat ehtivät ottaa alkulämpimät ennen virallista osuutta, joka alkaa n. klo 18. Tila on pieni mutta HopLopista on varmistettu, että halukkaat vanhemmat voivat tulla seuraamaan päättäjäisiä ilman sisäänpääsymaksua.